Memories van Ilana

Aantal memories: 6

Tekstje van de oma en opa woensdag 21 december 2011

Vorige zondag zaten we nog allemaal te dromen, maakten we plannen met je mama en papa. Alles werd in gereedheid gebracht, we maakten ons stilaan klaar om je te verwelkomen.

Ons geboortekaartje lag al klaar voor op de dag dat je zou zijn geboren, maar lieve schat, je kondigde je vrijdag al reeds aan, helemaal anders dan we hadden verwacht.Mijn kleine meid, waarom is dit ons overkomen.
Je lieve mama en dappere papa doen het zo goed, we zijn zo fier en positief verrast. Maar ons verdriet samen met hen is immens.

De stilte en het gemis is niet te vatten. Mijn lieve meid, daarom stort ik mijn hartpijn bij jou uit. Mijn schattig kind, ik ben heel blij dat ik je heb gekend en geloof mij vrij, jij hebt voor altijd een apart plaatsje bij mij.

Toen ik je daar zag, overviel mij zo een intens gevoel. Beeldmooi, zo lief en zacht, zo teder en tevree, echt een droom. Elk detail van je schattig snoetje staat in mijn geheugen gegrift. De gelijkenissen van je fantastische mama en papa waren overduidelijk. Toen ik je mocht voelen, je knuffelen en liefhebben,viel het droombeeld stuk.

Ik hoopte...en toen voelde ik de pijn, vooral de pijn van het alleen zijn. Ik vraag je mijn lief zoetje, geef ons een kracht, vertel jij ons hierboven met een lach, hoe we allen samen de moed vinden, de dagen die nu aankomen, deze positief te achterhalen.

Rust nu zacht mijn allergrootste schat, voel je geborgen en blij zoals je bij je mama en papa was. Je meterke, je lieve opa en tante brien willen je nu nog bedanken voor die innige, mooie momenten samen aan de zij van je mama en papa.

En vergeet dit nooit mijn lief kind, jij hoort er voor altijd bij!