Gastenboek

Aantal berichten: 64

maatje van joeri

05 juni 2012 11:06:13

Lindsey Roothooft

24 april 2012 16:21:32
 Lieve mama van Ilana*

Wat een mooie site heb je voor Ilana aangemaakt... Zo'n mooi prinsesje, het is gewoon niet eerlijk dat ook zij niet mocht blijven! Nu is ze vast en zeker vriendinnetjes met mijn dochtertje Noa*...en spelen ze hierboven samen tussen de wolken! 
Wees maar zeker dat Ilana* over haar broertje/zusje zal waken en hem/haar zo goed als ze kan zal beschermen...hij/zij zal voor eeuwig en altijd Ilana* als beschermengel hebben! 

Dikke knuffel!!! 

Lindsey (Mama van Amber & Noa*)


mama van Danny *

19 maart 2012 22:42:35

anna

05 maart 2012 21:53:21
 Dank je voor je lieve berichtje.

Bij ons meisje ging het zo plotseling tijdens een razendsnelle bevalling...zeg weleens is eigenlijk mijn mooiste bevalling (ging zo vanzelf zo mooi en snel) maar tegelijkertijd ook in 1 klap zoveel verdriet. Ik had nergens om over na te denke  alleen dat ik rustig moest zijn en dat ze het hopelijk ging halen..Net niet dus..

Ik hoop echt van ganser harte dat jullie princesje Ilana er in de toekomst nog een broertje(s) of zusje(s) bij zal krijgen..ze zal een trotse zus zijn! 

Ik vond het wel moeilijk en oneerlijk om weer zwanger te zijn de 1e keer..maar kreeg er weer zoveel vreugde door.. Daarna weer plots zwanger..was wel even slikken, niet omdat het niet welkom was (elk kindje is bij ons welkom) maar te meer om de spanning van de zwangerschap en de bevalling.. 

Na ons meisje *Rosa er weer 2 gezonde meiden bij...we hebben weer veel van onszelf terug gevonden en veel geluk gekregen.. Neemt niet weg dat we ons meisje ook elke dag nog missen en aan haar denken.. Maar dan vooral met veel warmte..al hadden we het natuurlijk graag anders gehad.

Jullie mooie meisje lijkt echt alsof ze slaapt..zo compleet zo mooi...is niet te geloven dat ze dan ineens "weg" zijn.. 

Maar vergeet niet dat je altijd bij je is, in je hart of om je heen! 

Liefs Anna Margriet


anna

05 maart 2012 20:32:59
 Lieve ouders van Ilana,

Ik wens jullie erg veel kracht toe om door te gaan, en veel steun van lieve mensen om jullie heen.
Ilana wordt niet vergeten..nu zal de pijn te groot zijn maar straks dragen jullie har warm in jullie harten mee. Jullie mooie princesje.. Had anders moeten zijn..

Liefs Anna Margriet