Gastenboek

Aantal berichten: 64

Tante Inne

16 december 2012 12:16:59
 Gelukkige verjaardag mooi prinsesje! 
Dikke kussen van ons. Xxx

oma peukie

16 december 2012 07:07:24
LIEVE ILANA
IK STUUR JE VANDAAG MIJN HART
PER LUCHTEXPRESSE OVER DE WIND
OMDAT JE VANDAAG JARIG ZAL ZIJN, EN IK WIL
DAT JE IN DE HEMEL OOK CADEAUTJES VIND
MIJN HART AAN EEN BALLON
MET EEN SPECIAAL BERICHT
JE MAMA EN PAPA HOUDEN VAN JOU, MISSEN JE, EN IK
ALS IK JE EVEN WIL ZIEN
DAN DOE IK GEWOON MIJN OGEN EVEN DICHT
EN DENK IK AAN JOU

FIJNE ENGELEN VERJAARDAG ILONA
BLAAS KUSJES VOOR JOU
EN EEN KUFFEL VOOR JE ZUSJE
OMA VAN JASON

Je fiere tante Inne

02 december 2012 22:46:02
Ilana, wat ben ik trots! Trots dat jij zo goed over je zusje waakt. Ze doet het echt heel goed! Een prachtig, mooi meisje, net als jij. Je mama en papa hebben het soms nog heel erg moeilijk, je was dan ook hun eerste trots. Weet dat wij je nooit zullen vergeten, kleine prinses! Xxx-jes van je tante.

Ingrid, trotse mama van Evy*

16 november 2012 09:03:25
Dag lieve Ilana,

Gefeliciteerd met je prachtige zusje. Zo mooi dat ze is. Je hebt heel goed je best gedaan om over haar te waken. Je zusje boft maar met zo'n grote zus die over haar waakt...


Dag lieve papa en mama van Ilana en Selena,

Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Jullie hebben dat heel goed gedaan samen, ondanks dat het hele moeilijke tijden waren en jullie het af en toe niet meer zagen zitten. Het is zoals Els al zegt...Selena kan Ilana nooit vervangen, maar ze verzacht de pijn en het gemis misschien een beetje. Wij wensen jullie heel veel geluk samen!

Dikke knuffel,
Ingrid, trotse mama van Evy*

Els, mama van een engeltje dat Sterre heet.

15 november 2012 09:40:35
Dag kleine lieve Ilana!

Ik wil je feliciteren want nu ben je GROTE zus geworden! En wat een prachtig kindje, die kleine zus van je. Zorg goed voor haar vanop je wolkje hierboven. Ook een dikke kus voor mama en papa. Ilana vervangen is onmogelijk natuurlijk maar hoop voor jullie dat Selena toch een verzachting van de pijn mag betekenen.
Lieve kleine Selena, bof jij toch even, met het liefdevolle nest dat je hebt uitgekozen. Een prachtig zusje dat van hierboven over je waakt en met een lieve mama en papa die heel goed voor je zullen zorgen. Doe dat goed he, kleintje x

Els