Gastenboek

Aantal berichten: 64

Jeroen & Nancy, papa en mama van *Lara

13 januari 2012 11:06:52
Lieve ouders van Ilana,

Woorden zullen nooit in staat zijn
gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn
Er zullen ook nooit genoeg woorden voor zijn ....

Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie prachtige dochter Ilana.
Onbegrijpelijk dat er zoveel kindjes zijn die het levenslicht nooit mogen zien.

Heel veel blaaskusjes voor ILana
Liefs Jeroen en Nancy, de trotse ouders van *Lara

Marijke

06 januari 2012 11:34:28
Hallo Sara,

Bij mij heeft het toch wel even geduurd ik trg een kindje wou, vlak nadat het gebeurd was had ik iets van 'nooit meer', ik wou dit geen 2de keer meemaken, maar na een maand of 2 zijn die gevoelens veranderd, het verlangen naar 'nog een kindje' was er nog, ook al was Tibe* overleden. Net geen 4 maand na het overlijden van Tibe* kreeg ik groen licht van de gyn en nog eens 3 maand later was ik opnieuw zwanger. Het was voor mij een zeer emotionele tijd, ik durfde er nooit vanuit gaan dat het dit keer wel goed zou komen, gewoon uit schrik dat het dan net weer fout zou kunnen gaan. De periode tss het overlijden van Tibe* en mijn nieuwe zwangerschap beschouw ik echt als een leeg gat, ik kon met mezelf geen weg, de zwangerschap gaf me een nieuw doel. Nu Rune geboren is kan ik precies weer verder met m'n leven, ik denk nog elke dag aan Tibe*, maar niet meer elke seconde zoals daarvoor, de komst van Rune neemt het verdriet om Tibe* niet weg, maar het helpt wel, hij is het beste was me overkomen is en ik geniet echt ten volle, en heel af en toe krijgt hij een knuffel die voor Tibe* was bedoeld, want hij lijkt er toch zo goed op, voor mij leeft Tibe* een stukje verder in Rune.

Iedereen beleeft het anders, de ene persoon is sneller klaar voor een nieuwe zwangerschap, de andere zal daar misschien nooit klaar voor zijn, luister vooral naar je hart, dat heb ik ook gedaan! Veel sterkte met het verlies en ook om alle antwoorden te vinden ivm een nieuwe zwangerschap.

Marijke

helma mama van *Rosalie en Myrthe en Iris

06 januari 2012 09:45:07
Lieve papa en mama van Ilana*

Photobucket - Video and Image Hosting
ik wil jullie heel veel sterkte toewensen
met het verlies van jullie mooie dochtertje *Ilana
ik heb mijn dochtertjes in het vriendenboekje gezet
ik denk aan jullie


liefs van Helma mama van *Rosalie en Myrthe en Iris

Kim ~Tibo*~Jonas~Yenthe~Xyena*

01 januari 2012 13:16:29


Lieve ouders van Ilana*

Heel veel sterkte met dit verlies!
En voor het nieuwe jaar wens ik jullie het aller beste, en een gezond broertje/zusje voor Ilana*

Liefs KimSimone mama van Denise*,Michelle en Daniƫl

29 december 2011 20:20:06
Lieve ouders van Ilana*

Soms is er zoveel wat we voelen
maar zo weinig wat we kunnen zeggen.
Ik wens jullie veel kracht en sterkte 
bij dit grote verlies van dochtertje Ilana*.

Liefs Simone mama van